Ammattitaitoiset ja ystävälliset kotipalvelut Helsingin seudulla

IH-palvelu HoSoTe Oy (Ihana Hoitopalvelu) auttaa arjessasi. Saat meiltä tarpeidesi ja toiveidesi mukaista apua kotiin Helsingin seudulla. Tarvitsetpa työelämän rytmittämään arkeesi siivousapua tai hoiva- ja kotiapua ikääntyneenä, meiltä järjestyy.

Vammaispalvelulain perusteella määräytyvä henkilökohtainen apu on myös saatavissasi, sillä yrityksemme on henkilökohtaisen avun palvelusetelituottaja.  
Voit käyttää monipuolista yli 30 vuoden kotipalvelu- ja hoiva-alan kokemustamme hyväksesi arkesi haasteissa. Yritys on rekisteröity yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajien sekä yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottajien rekistereihin.

Hoito- ja palvelusopimusasiakkaana kotipalvelut ovat sinulle arvonlisäverottomia ja saatat saada myös kotitalousvähennyksen. Tarvittaessa autamme kotitalousvähennyksen hakemisessa. Tutustu alla tarkemmin eri kotipalveluihimme ja ota yhteyttä!

Kotiapu

Saat arkesi sujuvaksi ja hyvinvointisi paremmaksi kattavan kotiapumme avulla. Viikko- ja erikoissiivoukset, ikkunanpesut, kodinhoidolliset tehtävät, vaate- ja pyykkihuolto sekä hoivapalvelut, saattaminen asioille, seuranpito ja virikkeet – suunnitelman mukaan, juuri sitä ja sen verran ja siten, kuin sinä haluat ja tarvitset. Myös elämän loppuvaiheissa.

Kotipalvelujen tuntihinta alkaen 39 euroa (alv 0 %).
Kotiapu
Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja

Saat kauttamme oman, sinulle sopivan avustajan, joka auttaa sinua sinulle sopivalla tavalla kaikessa, minkä tekisit itsenäisesti, jos vaivasi, sairautesi tai vammasi ei estäisi. Apu suunnitellaan ja toteutetaan tarpeesi mukaan. Jos saat palveluja vammaispalvelulain perusteella ja sinulle myönnetään henkilökohtaista apua, palvelusetelituottajan tarjoama henkilökohtainen apu on sinulle maksutonta.

Ennakoi elämäsi ehtoo

Oletko joskus miettinyt, miten arkesi ja asioidesi hoito sujuu, kun tarvitset siihen toisen ihmisen apua? Oletko tehnyt valmisteluja tulevaisuuttasi varten? Jokainen meistä vanhenee, ja erittäin monille meistä tulee sekin aika, jolloin omien voimavarojen muuttumisen vuoksi kaikkea ei voikaan hoitaa itse. On omien etujesi mukaista, että varmistat henkilökohtaisen itsemääräämisoikeuden toteutumisen etukäteen. Laita avullamme asiat kuntoon hoito- ja hoivatahdon sekä edunvalvontavaltuutuksen ja muiden ennakoitavien asioiden kohdalla silloin, kun voit itse vielä vaikuttaa asioihin. Koskaan ei ole liian aikaista!
Kotisaattohoidon tukea

Kotisaattohoidon tukea kotiavun muodossa

Onko läheisesi jättämässä tämän maailman oman kotinsa rauhassa? Elämän viime vaiheiden arki on haastavaa, ja sitä voi helpottaa ulkopuolisella avulla. Kotisaattohoidon tueksi ja osaksi suunniteltava palvelumme sisältää palvelukokonaisuuden, joka muodostetaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Näin on tehty jo 10 vuoden ajan.

Hoito- ja palvelusuunnitelma ja sopimus tehdään kirjallisena ja sitä muokataan tarvittaessa. Palvelu on arvonlisäverotonta ja siitä saa kotitalousvähennyksen. Halutessanne saatte meiltä myös kuolinpesän lopputyhjennyksen.

Roinaraivaus

Mitä näet katsoessasi kotona ympärillesi? Onko asunnossa, ullakolla ja kellarissa tavaraa, jota et enää tarvitse, jota et enää käytä, joka ei tuota iloa ja vie vain tilaa? Joskus sen raivaamisessa on vaikea päästä alkuun ja apu on tarpeen. Viikkosiivousten tai erikoissiivousten yhteydessä tai varta vasten erikseen yhdessä tehden perkaaminen onnistuu helposti!

Kaikki toivottavat muutokset elämässä alkavat siivouksesta. Siivotaan yhdessä roinat pois. Autan, neuvon ja kuljetan pois – sinä saat tilaa uudelle! Myös läheisesi ovat kiitollisia!
Roinaraivaus
Punaiset lehdet

Tilaa palvelut kotiin Helsingin seudulla luotettavalta ammattilaiselta. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä